Workshop

Jag är en van workshopledare och har stor erfarenhet av att hålla utbildningar inom såväl hållbart mode som sociala medier. Men självklart skräddarsyr jag gärna ett upplägg utifrån mina kunskapsområden och era behov. Hållbarhet, entreprenörskap, varumärkesbyggande och marknadsföring är bara exempel på några av de ämnen jag känner mig trygg i. 

Läs mer här om mina workshops samt vad andra har sagt om mig. För ännu mer info, priser samt fler referenser är du alltid välkommen att kontakta mig via formuläret längst ner eller direkt på johanna@johanna-n.com.

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Workshop i hållbart mode

De allra flesta av oss vill välja rätt och hållbart när det gäller kläder och den egna garderoben - men det är tyvärr lättare sagt än gjort. Under denna hel- eller halvdagsutbildning i hållbart mode blandar jag föreläsning med praktiska övningar för att kickstarta den beteendeförändring som en mer hållbar garderob faktiskt innebär. 

Och jag garanterar att ni efter workshopen kommer att vara fylld med såväl ny kunskap som en rejäl dos pepp och inspiration till förändring!

Sagt om mig

 
Vi hade en mycket inspirerande och lärorik heldag tillsammans med Johanna på temat Slow Fashion. 30 personer från 20 olika länder deltog och Johanna ledde oss igenom ämnet på ett sätt som skapade mycket diskussion och engagemang i gruppen. Våra deltagare tyckte att det var en givande, rolig och tankeväckande dag!
— Margareta Engholm, Svenska institutet

Workshop i sociala medier

Jag har dagligen arbetat med sociala medier sedan 2009, och det är det marknadsföringssätt som JohannaN lutar sig allra mest mot. Under denna hel- eller halvdagsutbildning i sociala medier delar jag med mig av strategier, strukturer, tips och arbetssätt för att lyckas i kanaler som bl a Facebook, Instagram samt med egen blogg och nyhetsbrev.

Allt det jag går igenom utgår alltid från begreppen syfte och målgrupp. Jag skräddarsyr utbildningen utifrån ert behov samt förkunskaper - och jag lovar att ni lämnar workshopen med en konkret strategi och planering för just er sociala medie-närvaro. 

Sagt om mig

 
Sociala medier kan verkligen vara en djungel, och workshoppen med Johanna var precis vad vi behövde för att reda ut var vi skulle finnas, och varför. Johanna är en kompetent, erfaren och ödmjuk föreläsare inom ett föränderligt och svårt område som alltför många titulerar sig experter på. Kan varmt rekommenderas!
— Hanna Lindell, Språkkonsulterna Bättre Text