Press, PR och bloggsamarbeten

Samarbete blogg slow fashion hallbart mode

Slowfashion.nu är en blogg om hållbart mode, entreprenörskap och slow living - ämnen jag brinner för! Bloggen är idag en av de främsta hållbart mode-bloggarna i Sverige.

Bloggen är inspirerande, välskriven och lättläst - allt med syftet att vägleda den vanliga konsumenten till en mer hållbar garderob samt att våga följa sina drömmar och hitta balans i livet. Jag vill helt enkelt inspirera och peppa till mer medvetna livsval där de egna värderingarna och drömmarna får ta plats.

Något jag själv aktivt försöker leva efter. Jag driver smyckesmärket JohannaN och är föreläsare och författare med mer än 10 års erfarenhet inom de ämnen jag skriver om. Läs mer om vem jag är och vad jag gör här: Om mig.

Mina ord och åsikter är alltid mina egna. Och jag är väldigt restriktiv med vilka typer av samarbeten jag gör, allt för att behålla min trovärdighet samt för att kunna lägga den energi och tid ett riktigt bra samarbete kräver.


PR och betalda samarbeten

Min första prioritet är alltid mina läsare samt min integritet och trovärdighet som bloggare och person. Det innebär att jag ska kunna stå för allt jag publicerar på Slowfashion.nu och att alla betalda samarbeten ska ha relevans och vara intressanta för min målgrupp.

Jag gör därför endast samarbeten med företag som jag tydligt delar värderingar med när det gäller hållbarhet och/eller entreprenörskap.


Vilka jag gärna samarbetar med:

 • Modemärken och modeföretag som har en tydlig hållbarhetsprofil när det gäller produktion, material och vision.
 • Second hand och vintagebutiker.
 • Organisationer och föreningar som arbetar med någon av de frågor jag brinner för: hållbarhet, konsumtion, jämställdhet och solidaritet.
 • Företag/media/organisationer som arbetar med entreprenörskap och företagande.
 • Annat som verkar relevant för mina läsare, men som jag ännu inte tänkt på!

Varför ska ni samarbeta med mig?

 • Jag har en väldigt nischad läsarskara, så om detta är din målgrupp är detta absolut rätt forum för dig och ditt företag:
  • Majoriteten är miljömedvetna, hållbarhetsintresserade och ofta frilansare, egenföretagare eller drömmer om att våga bli det.
  • 64 % är mellan 25-44 år
  • 87 % är kvinnor.
 • Jag lägger stor vikt på att skapa kunskapstunga och inspirerande inlägg som har stor relevans för mina läsare, d v s er målgrupp. 
 • Jag arbetar mycket och konsekvent med sökmotoroptimering (SEO) vilket gör att alla inlägg har en lång livslängd.
 • För mig är ett betalt samarbete just ett samarbete: något jag tar fram i samråd med er som uppdragsgivare och med mina läsares bästa för ögonen.

Helt enkelt en win-win-situation och ett utmärkt sätt för er att på ett djupgående och relevant sätt nå rakt fram till exakt rätt personer!

 

Vill du veta mer om pris, upplägg och vad som är möjligt?

Kontakta mig så pratar vi mer om hur ett eventuellt samarbete skulle kunna se ut! Jag är självklart momsregistrerad och har F-skatt.


Jag följer marknadsföringslagen

 Att följa marknadsföringslagen är en självklarhet för mig, och därför kommer alla samarbeten alltid tydligt att märkas ut med en sådan här banner före innehållet:

Jag har också skrivit under Influencers of Swedens upprop #jagsmygerinte. En uppmaning att som bloggare följa marknadsföringslagen och vara öppen och tydlig mot sina läsare vilket innehåll som är köpt.


Kontakta mig

Namn *
Namn

Press och kontakt

Mail: johanna@johanna-n.com eller kontakta mig här bredvid.

Postadress:

Johanna Nilsson
Åsvägen 5, 0901
169 53 Solna

Observera att pressutskick som inte avtalats på förhand aldrig garanterar exponering på Slowfashion.nu och att jag inte ansvarar för att skicka tillbaka saker som skickats utan tidigare överenskommelse.

Pressbilder

För pressbilder för användning i medier - vänligen kontakta mig. Vill du låna bilder här ifrån till din blogg eller dylikt - hör av dig!

Allt innehåll här på Slowfashion.nu är upphovsrättsskyddat och får ej användas utan tillåtelse.