Hållbara shoppingtips

Att handla hållbart kräver en hel del kunskap, och att veta vilka företag och märken som menar allvar med sitt hållbarhetsarbete är definitivt inte lätt. Här har jag därför samlat de företag som jag tycker gör ett grymt jobb: där design, kvalitet och hållbarhet går hand i hand. Företag som helt enkelt är genuina i sitt hållbarhetsarbete och som jag varmt rekommenderar.

Sidan innehåller annonser

Kläder - märken

Tjänster - uthyrning och lagning

Second hand

Barn

Skor, väskor, underkläder & strumpbyxor


Smycken & andra accessoarer

Butiker med många märken


Företagen du hittar här i listan betalar för att synas, och annonspengarna möjliggör att jag kan skriva ännu längre och mer informativa inlägg om hållbart mode här på bloggen (TACK! <3)

Tipslistan uppdateras ständigt, och jag hoppas att du ska hitta såväl inspiration som en drös nya märken och företag att följa och supporta! Och du kan lita på att de företag som annonserar här alla är noggrant utvalda av mig (jag skulle aldrig ta med någon jag inte tror på bara för att de betalar bra) Här kan du läsa mer om mina kriterier: Vilka får vara med på min lista med Hållbara Shoppingtips?

Och har du ett hållbart företag som du tror skulle passa in här? Läs mer under Reklamsamarbeten och PR om hur det fungerar.

Sidan innehåller annonser