Hållbara shoppingtips

Att handla hållbart kräver en hel del kunskap, och att veta vilka företag och märken som menar allvar med sitt hållbarhetsarbete är definitivt inte lätt. Här har jag därför, i alfabetisk ordning, samlat de företag som jag tycker gör ett grymt jobb: där design, kvalitet och hållbarhet går hand i hand. Företag som helt enkelt är genuina i sitt hållbarhetsarbete och som jag varmt rekommenderar:

Företagen du hittar här i listan betalar för att synas, och annonspengarna möjliggör att jag kan skriva ännu längre och mer informativa inlägg om hållbart mode här på bloggen (TACK! <3)

Tipslistan uppdateras ständigt, och jag hoppas att du ska hitta såväl inspiration som en drös nya märken och företag att följa och supporta! Och du kan lita på att de företag som annonserar här alla är noggrant utvalda av mig (jag skulle aldrig ta med någon jag inte tror på bara för att de betalar bra)

Och har du ett hållbart företag som du tror skulle passa in här? Maila mig på johanna@johanna-n.com så berättar jag mer om annonseringen.