För entreprenörer

Entreprenörskap med fokus på hållbarhet - det är min grej. Och jag har själv drivit företag sedan 2009. Jag tycker att det är oerhört viktigt att vara öppen och prata om såväl med- som motgångar. Och jämställdhet, att våga ta betalt, utgå från de egna värderingarna och att bygga ett företag där man inte blir utbränd är andra viktiga delar.

Att driva företag handlar om att sätta sina egna spelregler - det finns inga måsten för hur en företagare måste vara, se ut eller bete sig. Du bestämmer. Och jag hjälper till!  Här hittar du några exempel på vad jag gör och har gjort: 

Föreläsningar

Jag föreläser för dig som nyss har startat företag, vill ta steget eller kanske har några års erfarenhet men letar ny energi. Här hittar du mer information: Föreläsningar om entreprenörskap och varumärke.

På ett ärligt och genuint sätt delar Johanna med sig av sin kunskap och hon drar många exempel från sin egen entreprenörsresa. Johanna är inte rädd att prata om verkligheten som den är, höga berg och djupa dalar men hon använder sig av sin varma humor hela tiden så efter föreläsningen med tillhörande workshop är kropp och själ påfylld med ideér, nyttiga tips och en sundare syn på sitt egenvärde! Ett stort plus för mig som arrangör är hennes öppenhjärtliga bemötande före, under och efter hennes arbetsinsats!
— Tina Larsson, Norrlands designkreativ
Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Jag har verkligen uppskattat timmarna med dig och det känns i efterhand som ett helt korrekt val att ha dig som coach. Jag har velat fram och tillbaka en hel del och varit osäker på hur jag skulle driva företaget framåt, men det känns som att jag efter samtal med dig är på rätt spår nu.

Att värdera sig själv är också något du hjälpt mig med. Jag tycker att du har varit jättebra som coach! Du har tipsat och stöttat utan att tycka till för mycket, och det gillar jag.
— Zanna Metzer, Sistersinlaw.se

Coachning

Att starta och driva företag

Jag har stor erfarenhet av att stötta nystartade företag, så om du är i början på ditt entreprenörskap finns jag gärna där för dig. Att vara det stöd och den genväg genom olika processer som jag själv saknade när jag startade mitt företag 2009 är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Och också något som jag går till 110 % in i.

Kommunikation och varumärkesbyggande utifrån ett hållbarhetsperspektiv

Här fokuserar vi på strategier för effektiv marknadsföring och kommunikation med fokus på hållbarhet för ditt företag. D v s hur du bygger ett företag där hållbarhet är grundpelaren och där kommunikation och marknadsföring skapar ett attraktivt och intressant erbjudande till kunden. 

Upplägg

All coachning sker antingen genom Skype eller att vi fysiskt ses. Jag är målmedveten, tydlig och strukturerad i allt det jag gör - och det är också något som genomsyrar min coachning. Pris 950 kr/timme plus moms (gäller vid tre tillfällen eller fler. För enstaka tillfällen: 1295 kr/timme)

Workshops

Jag är en van workshopledare och har stor erfarenhet av att hålla skräddarsydda utbildningar. Perfekt att kombinera med exempelvis en föreläsning.

Vi hade glädjen att få ha Johanna i panelen vid vår språngbräda Level up där entreprenörer hos oss får pitcha sina affärsidéer. Johanna delade generöst med sig av egna erfarenheter och kloka tips och råd till företagare i uppstartsfas. Jag kan varmt rekommendera Johanna för liknande uppdrag!
— Marcus Olsson, Siteledare, Go Business Piteå

Konsultuppdrag

Panelsamtal, expertuppdrag eller renodlade konsultuppdrag - allt är intressant! Jag är peppad och nyfiken på det mesta inom entreprenörskap och hållbarhet, så om du har ett förslag på uppdrag där du tror att jag kan passa, tveka inte!

För info, priser samt fler referenser är du alltid välkommen att kontakta mig på johanna@johanna-n.com eller genom formuläret här nedan: