Din garderob

Känner du att garderoben är fylld med plagg men inget att ha på dig? Att du inte vet vart du ska börja en garderobsrensning eller vad du ska leta efter i butik? Har du växt ur din stil och vill utvecklas? Eller klurar du på hur tusan du ska veta vad som är hållbart eller inte när du handlar?

Ja oavsett anledning till din klädförvirring, kan en timmes garderobscoachning vara helt rätt grej för dig! 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Upplägg

Under en timmes skype går jag tillsammans med dig igenom din garderob, dina köpmönster och din personliga stil. Utifrån det tar jag sedan fram konkreta förslag på märken, inköpsställe och konsumtionstänk som är skräddarsydda för just dig. Allt för att kickstarta och utveckla din garderob till att bli mer personlig och hållbar. För kom ihåg: kläder ska vara roligt! Och det är just det jag hjälper dig till. 

Sagt om mig

 
Johanna är proffsig, pedagogisk och kunnig. Hon fick mig att verkligen tänka efter om min klädkonsumtion. Förutom nya insikter och massor av inspiration fick jag med mig konkreta tillvägagångssätt anpassade efter min situation.

Det gjorde det både enkelt och lustfyllt att börja jobba mot min egen, hållbara drömgarderob efter coachingen. Jag kände mig både stärkt och smartare efter en timme med Johanna så jag kan verkligen varmt rekommendera det.
— Elin Häggberg, Teknifik.se

För ännu mer info, priser samt fler referenser är du alltid välkommen att kontakta mig via formuläret här nedan eller direkt på johanna@johanna-n.com.