Din garderob

Känner du att garderoben är fylld med plagg men inget att ha på dig? Att du inte vet var du ska börja en garderobsrensning eller vad du ska leta efter i butik? Har du växt ur din stil och vill utvecklas? Eller klurar du på hur tusan du ska veta vad som är hållbart eller inte när du handlar?

Ja, oavsett anledning till din klädförvirring, kan en timmes garderobscoachning vara helt rätt grej för dig! 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Upplägg

Vi träffas först via Skype där vi under 45 minuter går igenom din garderob, dina köpmönster och din personliga stil. Utifrån det tar jag sedan fram ett konkret förslag på märken, inköpsställen och konsumtionstänk som är skräddarsydda för just dig. Förslaget går vi sedan, under ett nytt möte, igenom via Skype under 20 minuter, och du får det också som en pdf via mail att skriva ut.

Målet är att skapa en garderob som känns mer personlig och hållbar, och med en tydlig plan på hur du kan och ska konsumera. För kom ihåg: kläder ska vara roligt! Och det är just det jag hjälper dig med

Pris 1495 kr inklusive moms.

Sagt om mig

 
Johanna är proffsig, pedagogisk och kunnig. Hon fick mig att verkligen tänka efter om min klädkonsumtion. Förutom nya insikter och massor av inspiration fick jag med mig konkreta tillvägagångssätt anpassade efter min situation.

Det gjorde det både enkelt och lustfyllt att börja jobba mot min egen, hållbara drömgarderob efter coachingen. Jag kände mig både stärkt och smartare efter en timme med Johanna så jag kan verkligen varmt rekommendera det.
— Elin Häggberg, Teknifik.se

För att boka, eller om du har några frågor eller funderingar,  kontakta mig via formuläret här nedan eller direkt på johanna@johanna-n.com.