Därför ska du jobba med mig

Jag har sedan 2009 drivit företaget JohannaN – ett smyckesmärke med fokus på hållbarhet. 2014-2017 drev jag hållbart mode-butiken Replik på Frejgatan 47 i Vasastan, Stockholm (sedan augusti 2017 med ny ägare). Hösten 2016 gav jag tillsammans med Jennie Johansson ut boken Slow fashion - din guide till smart och hållbart mode på Ordfront förlag.

Jag står bakom informationssajten Slow fashion-uppropet, bloggar här på Slowfashion.nu och är en van och populär föreläsare. Om det är något jag kan så är det hållbart mode och entreprenörskap. Två ämnen jag brinner för och älskar - och något jag på olika sätt arbetat med och varit engagerad i, i snart 15 år, d v s halva mitt liv.

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Det som gör mig unik

Jag är passionerad i allt det jag gör och det märks, och att inspirera andra till förändring och engagemang är något jag verkligen älskar!

Att driva företag är nog den bästa utbildning i personlig utveckling du någonsin kan önska dig. Det finns helt enkelt väldigt många saker inom väldigt många områden som jag blivit bra på.  

Alltifrån marknadsföring inom sociala medier till hur en ska våga lita på sin magkänsla, nå sina drömmar och bygga ett starkt varumärke.

Allt det jag föreläser om, coachar och håller workshops i är saker jag ständigt processat på heltid i över åtta års tid. Och ja, att driva företag kräver att en utvecklar sina kunskaper, färdigheter och tankar inom många områden. Och det är något jag på allvar kan säga att jag har gjort. Så vad är det då jag kan hjälpa dig med? Jo:

Varmt välkommen att kontakta mig på johanna@johanna-n.com eller i formuläret här nedan: