Coachning

Förutom mitt arbete med smyckesmärket JohannaN föreläser, skriver och coachar jag mycket. Och alla är saker jag älskar att göra.

Läs mer om vad jag kan hjälpa dig med samt vad andra har sagt om mig. Och självklart tar jag fram ett skräddarsytt upplägg för just dina behov. För ännu mer info, priser samt fler referenser är du alltid välkommen att kontakta mig via formuläret längst ner eller direkt på johanna@johanna-n.com.


Vad jag kan bidra med

Jag ger, så långt jag har möjlighet tidsmässigt, personlig coachning. Fokus är på dig som vill våga låta dina värderingar styra din riktning i livet samt vill släppa omvärldens förväntningar. 

Sen om din riktning handlar om att driva eget företag, hitta drömanställningen eller skapa möjligheter för att kunna jobba så lite som möjligt, det spelar ingen roll!

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Vad jag coachar inom

Att starta och driva företag

Jag har stor erfarenhet av att stötta nystartade företag, så om du är i början på ditt entreprenörskap finns jag gärna där för dig. Att vara det stöd och den genväg genom olika processer som jag själv saknade när jag startade mitt företag för åtta år sedan är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Och också något som jag går till 110 % in i.

Kommunikation och varumärkesbyggande utifrån ett hållbarhetsperspektiv

Här fokuserar vi på strategier för effektiv marknadsföring och kommunikation med fokus på hållbarhet för ditt företag. D v s hur du bygger ett företag där hållbarhet är grundpelaren och där kommunikation och marknadsföring skapar ett attraktivt och intressant erbjudande till kunden. 

Livsbalans och personlig utveckling

Att hitta strategier för att hantera tid, status, pengar och balansen mellan jobb och fritid låter lättare än det är. De är nämligen alla en del av omvärldens förväntningar och något som konstant påverkar dig. Här stöttar jag dig till att hitta vad du verkligen drömmer om samt också ser till att du vågar följa dem! För dig med eller utan företagsdrömmar.

Upplägg

All coachning sker antingen genom Skype eller att vi fysiskt ses och allt utgår alltid från konkreta metoder och syftar till att ge dig reella verktyg till förändring. Jag är målmedveten och tydlig i allt det jag gör - och det är också något som genomsyrar min coachning.


Sagt om mig

 
Jag har verkligen uppskattat timmarna med dig och det känns i efterhand som ett helt korrekt val att ha dig som coach. Jag har velat fram och tillbaka en hel del och varit osäker på hur jag skulle driva företaget framåt, men det känns som att jag efter samtal med dig är på rätt spår nu.

Att värdera sig själv är också något du hjälpt mig med. Jag tycker att du har varit jättebra som coach! Du har tipsat och stöttat utan att tycka till för mycket, och det gillar jag.
— Zanna Metzer, Metzerverket.se
Mitt mål var att lära mig från din erfarenhet om varumärkesplacering. Jag har fått dina åsikter och värdefull feedback som har hjälpt mig mycket.

Din energi och engagemang var imponerade och att du lade mycket tid och energi i coachningen.
— Mudassar Anwar, Organicsocks.se