Vilken sommar!

Vilken sommar! På sju veckor har jag hunnit ställa till med livets största fest, kuskat runt i Norge samt till bl a Hudiksvall, Östersund, Mora och Örebro. Jag har badat, träffat kompisar och hängt med alla de som räknas till min familj. Jag har studerat myror, spenderat timmar i såväl skog som lekparker och snackat om högt och lågt med min unge (extremt mycket tid denna sommar har gått åt till att prata om bajs).

Foto: Appendix fotografi

Foto: Appendix fotografi

Och som alltid: med rejäl distans till allt mitt vanliga liv så skapas nya perspektiv. Och om det är något jag ska försöka behålla så länge som bara är möjligt så är det den kvardröjande känslan av just lugn och prioritering. Ja, på allvar fundera på vad som är allra viktigast för mig och vad som faktiskt är något annat. Och att ta med det in i hösten.

För det kommer att bli en intensiv höst. Det vet jag. Men jag är beredd. Efter en väldigt fin sommar. TACK! och hej alla igen!

Hoppas du också har haft en fin sommar!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.