Vilka klädföretag kan man lita på?

Den absolut vanligaste frågan jag brukar få om hållbart mode är utan tvekan: "Men vilka företag kan man handla ifrån då?"

Och det är såklart en väldigt relevant och bra fråga! Att handla hållbart kräver en hel del kunskap, och att veta vilka företag och märken som menar allvar med sitt hållbarhetsarbete är definitivt inte lätt. Att navigera mellan glättiga bilder och fina ord från företag som kanske lovar mer än de håller, till företagen som är lite för blyga för att berätta exakt hur duktiga de faktiskt är. Ja, det är svårt. Så därför hoppas jag att ni ska gilla min lista på hållbara shoppingtips.  

En lista där jag helt enkelt har samlat de företag som jag tycker gör ett grymt jobb: där design, kvalitet och hållbarhet går hand i hand. Företag som helt enkelt är genuina i sitt hållbarhetsarbete och som jag varmt rekommenderar: Hållbara shoppingtips

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Företagen som du hittar i listan är alla noga utvalda av mig. De betalar för att synas, en transparens som är viktig för mig. Varför jag har valt att göra så, är för att annonspengarna gör det möjligt för mig att lägga ännu mer tid på bloggen (Om det har jag skrivit mer här: Hösten här kommer jag!) Ja, en kan helt enkelt säga att alla de här företagen stöttar den hållbarhet de arbetar för och tror på ytterligare genom att jag nu kan skriva ännu längre och mer informativa inlägg till er läsare. Ett stöd jag är så oerhört tacksam för.

Tipslistan kommer kontinuerligt att uppdateras, och jag hoppas att du ska hitta såväl inspiration som en drös nya märken och företag att följa och supporta! Och jag hoppas verkligen att du vet att jag aldrig någonsin skulle tipsa om ett företag bara för att de betalar bra. Jag tror på att lyfta de som gör ett bra jobb, och därför är det bara sådana människor som finns bakom vart och ett av de märken och företag i listan. Så enkelt är det.

Här är listan: Hållbara shoppingtips

Berätta gärna om du har hittat något nytt märke i listan, eller om en gammal favorit är med?!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.