Möte med Per Bolund och workshop för Svenska Institutet

Den här veckan har mest handlat om att komma ifatt tycker jag. Kollektionssläpp tillsammans med fyra dagar ledigt senaste veckan är ju väldigt kul såklart, men också rätt dåligt för att-göra-listan. Så ja, veckans bästa är kanske ändå att veckan strax är slut och jag har jobbat mig igenom det värsta.

Foto: Damon Hatefi

Hållbara shoppingtips

Veckans nytillskott på min lista med hållbara shoppingtips är Orkan Lia - som skräddarsyr klänningar i främst återanvända tyger. Extra toppen då jag vet att det, tyvärr!, är rejält svårt att hitta hållbara märken om en har en lite kurvigare kropp eller drar en större storlek än typ medium. 

Händer nästa vecka

Om den här veckan mest känns fin att lämna så ser jag verkligen framemot nästa:

Först och främst: min vansinnigt fina unge fyller ett år! Det känns både mäktigt och märkligt. Ett helt år!

Och så bjuder nästa torsdag på två rejält skojiga grejer. Jag ska träffa Per Bolund, finansmarknads- och konsumentminister, för att prata hållbart mode och influencers. Något som känns väldigt lyxigt och fint att bli tillfrågad om. Så om du har någon fråga du tycker att jag borde ta upp: hojta! Så tar jag med den till finansdepartementet under min timme där. 

Senare samma dag ska jag sedan hålla en tre timmar föreläsning och workshop för Svenska Institutet. Denna gång för en grupp forskare och andra i branschen från hela världen. Temat är "How to make money from sustainable fashion?" - det kommer bli grymt!

Vad ser du framemot nästa vecka?

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.