BARK: Kollektionssläpp och releasefest

Vet du, det här är ett förinställt inlägg för just nu är jag ledig. I fyra hela dagar, allt för att omfamna det här med långhelg fullt ut (läs: få lite ordning hemma eftersom det är fortsatt flytt- och renoveringskaos samt en snart-ettåring som är vääääldigt bra på att plocka och riva ut allt som liknar någon slags sortering...)

Så, vad har varit allra bäst i veckan då? Jo, såklart: Släppet av min nya kollektion BARK. Är så tacksam för att alla fina hejarop och att ni är så många som verkar gilla den. Och att det var över 40 glada och härliga ansikten på releasefesten. Självklart, i vanlig ordning, glömde jag helt bort att ta bilder när alla var där. Men så här såg det ut på Galleri Toppen precis innan: 

Foto: Damon Hatefi

Galleri Toppen är för övrigt en så himla fin och härlig plats - så om du eller någon du känner letar lokal för en utställning eller event så rekommenderar jag dem och Peeter som styr upp allt varmt!

Andra bra saker är ju att våren är här! Och att allt överlag känns så himla skoj: roligt på jobbet, drösvis med fina människor och så vidare. Sen att jag ligger efter i massor av grejer pga allt fokus på kollektionssläppet och att alla nätter överlag är rätt pissiga (som sig bör med en liten knodd), det kan vi lämna därhän. Pga så mycket roligare att fokusera på allt det fina, mest eftersom det är vad som verkligen spelar roll. 

Händer nästa vecka

Nästa vecka ska jag spela in ett avsnitt med podcasten We Are Influencers - något jag verkligen ser framemot. Ska bli så kul att få prata lite djupare om mina tankar med bloggen och min syn på reklamsamarbeten och finansiering. Något jag till viss del också skrev om förra veckan: Att skapa sin egen organisation

Och så ska jag vara med en sväng i P4 Skaraborg - de har miljövecka och onsdag 4 april kl 10.15 kommer jag prata hållbart mode och slow fashion i radio!

Hoppas du får en fin påsk! Puss och kram!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.