Jag pratar "Ta betalt!" i Driva Eget

Kolla vad som dök upp häromdagen i brevlådan:

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Tidningen Driva Eget har tema "Gör business av din passion" - och att jag får prata det här med  att ta betalt (en av mina hjärtefrågor!) känns ju så himla roligt! För övrigt grymt bra tidning om du driver eget (som namnet antyder hehe) eller funderar på det.

Och av en slump så återfinns min nuna just denna vecka även här: Baaam.se: Shoppa smart! 6 råd som hjälper dig bygga en hållbar garderob och här: Framtidsanalys.se: Johanna Nilsson vill få oss att handla medvetet – genom slow fashion visar hon oss hur: ”Tanken är att sakta ner, prioritera och vara mer eftertänksam i hur, vad och varför man konsumerar”

Hållbara shoppingtips

Veckans nytillskott på min lista med hållbara shoppingtips är förresten Something Borrowed - en hyrtjänst av kläder online. Supersnyggt och inspirerande - och jag kan redan nu flagga för att det kommer att dyka upp ett samarbete med dem här i bloggen om några veckor. Något som jag är väldigt peppad på! Jag fick nämligen precis en avisering om att min klädprenumeration finns att hämta ut på närmaste postombud. 

Bra helgstart helt enkelt!

Händer nästa vecka

Nästa vecka händer det här: Ny smyckeskollektion 28 mars: BARK.

Så självklart ligger mycket av mitt fokus där just nu! Men nu: helg! Och jag ska vara helt helt ledig. 

Hoppas du har haft en fin vecka och ser framemot nästa!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.