Tips för dig som vill göra business av bloggen

Söndag och imorgon börjar en ny arbetsvecka. Även om jag nu i och för sig jobbar några timmar i lugn och ro ensam hemma (kan vara så himla skönt emellanåt!) Och det som framförallt sammanfattar både den här och den kommande veckan är att det är så mycket roligt på gång med bloggen. Flera nya spännande samarbeten och projekt och såklart: att jag genom allt det kan frigöra tid till de inlägg och saker ni efterfrågar!

Och så förstås: veckans nytillskott på min lista med hållbara shoppingtips: vansinnigt fina barnklädesmärket Schmeck. GOTS-certifierad ekologisk bomull, och superfin design (sådär så att känslan ge mig vuxenstorlekar nu! infinner sig) In och spana! (och fler tips på barnkläder är ju exempelvis något ni har efterfrågat, vilket känns väldigt roligt)

Foto: Damon Hatefi

Blogginspiration

Och på temat blogg och att göra det till sitt levebröd: det här är några grejer jag hittat inspiration i under veckan: Fanny Lindkvist:s grymma 7 tips som gör dig till en bättre säljare, Alexandra Bylund:s Tips på hur du gör business av bloggen och det här poddavsnittet: We Are Influencers – Episod 72 – Elin Häggberg. Fyllt med så mycket klokheter, och inte för inte att Elin är en av de personer jag bollar företag och jobb ofta med!

Samt såklart: allt som har med Influencers of Sweden att göra, den branschorganisation som samlar bloggare och andra som jobbar med olika sociala medier-kanaler. Genom dem har jag fått så många nya kompisar (däribland Elin Häggberg!), kunskaper och insikter - och där vi alla har den gemensamma nämnaren att vi vill bli än bättre och än mer professionella i det vi gör. Så om du driver blogg eller någon annan social medie-kanal och inte redan är med där, gör det! Guld värt. 

Händer nästa vecka

Åh hatar att vara hemlig, men har två skojiga möten inbokade nästa vecka som jag hoppas kunna berätta mer om inom en väldigt snar framtid. Men yes, det rör sig om (förhoppningsvis) ett spännande samarbete samt ett helt nytt och rejält stort projekt! Tyvärr kan jag inte vara roligare än så, men det är vad som händer i veckan i alla fall.

Hoppas du har haft en fin vecka och ser framemot nästa!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.