Jag föreläser på Leksands Folkhögskola

Absolut bäst denna vecka är workshopen jag och Jennie höll i onsdags på uppdrag av Svenska Institutet för 30 utbytesstudenter som läser sin master här i Sverige. Det var andra året vi fick uppdraget, och det var exakt lika roligt och fint denna gång.

Att prata hållbart mode och alla dess aspekter där alla har olika erfarenheter och perspektiv från olika länder är så oerhört värdefullt. Så efter den här veckan har jag lite samma härliga känsla i magen som när jag i höstas var i Moldavien: att jag har växt flera centimeter genom alla dessa möten och diskussioner. 

Foto: Damon Hatefi

Mode på nytt sätt

Så på tal om att se på kläder och mode med nya ögon som vill jag verkligen slå ett slag för det här med att tänka utanför boxen. D v s att konsumera med andra metoder än att regelrätt köpa grejer. Och hyra är ju ett sådant. Det är ju till viss del ett beteende som ligger rätt långt ifrån de flesta av oss (att äga sina kläder är ju norm), men kanske just därför är det extra kul att testa något nytt.

På min tipslista finns ex The WOW Closet (som hyr ut riktigt riktigt fina brud- och festklänningar) och också Remake och Klädoteket som både säljer och hyr ut. The WOW Closet och Remake finns i Stockholm, men Klädoteket kan du använda i hela Sverige via deras websida (om du inte bor i Göteborg förstås)

Och så tycker jag du ska spana in det här blogginlägget där Filippa tipsar om ett himla smart och billigt stylingknep. Samt såklart: du har väl sett mitt inlägg om klädbyte.

Händer nästa vecka

På onsdag tar jag tåget hit:

Föreläsning på Leksands Folkhögskola

Jag håller min föreläsnig Att ta risken att bli mindre omtyckt - om att bygga ett starkt varumärke för ett gäng rejält kreativa hjärnor - något som jag ser så otroligt framemot!

Dessutom, kommer jag att berätta en riktigt stor grej på måndag! Och jag håller tummarna att ni ska tycka att det är lika kul som jag gör!

Hoppas du har haft en fin vecka och ser framemot nästa!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.