Veckan som gick...

Har helt glömt och berätta om förra veckans minst sagt inspirerande möten! Måndag 12/12: En av möjligheterna med att sitta på BIC (min företagsinkubator och där jag också har kontor) är BIC-board. BIC-board är en form av en styrelse som varje företag plockar ihop och styrelsens uppgift är att inspirera, peppa och ställa krav. Allt för att man som företagare ska utvecklas maximalt. Mitt första möte med min styrelse var förra måndagen och det känns hur bra som helst! Tre otroligt engagerade perso med olika bakgrund men alla med ambitionen att finnas där för mig! =) Tyvärr glömde jag att fota mötet, men kan säga såhär: det bjöds på trevlig lunch och två timmars fina samtal. Dessutom har jag fått några uppgifter att ta tag i tills vi ses nästa gång i mitten på januari..

Torsdag 15/12: I torsdags var jag, Jenny (Swedish Beauty Factory), Jessica (Supercat) och Lena (BIC Factory) på studiebesök hos ett företag som tidigare satt här på BIC: Rapunzel. Så otroligt inspirerande (och lite stressande, minst sagt =)) att besöka ett företag som startades för fyra år sedan här i Umeå av en drygt 20-årig tjej och nu omsätter de över 40 miljoner och har ungefär 20 anställda. Och allt detta genom att sälja löshår på nätet! Löshår! =) Grymt jobbat Ida!