Veckan som gått

De senaste veckorna har varit minst sagt intensiva. Och tyvärr har jag inte hunnit blogga och visa er allt det som har hänt. Så otroligt mycket roligt på gång och såhär här såg förra veckan ut: Måndag 24 okt: Den nya kollektionen HORN släpptes på webben, och jag firade min 25-års dag =) med en helsidsartikel i både VF och VK (Umeås två dagstidningar)

Tisdag 25 okt: Möten hela dagen, bl a med grymma Caotico. Känns riktigt kul att nu synas på några av Umeås bästa artister: Cleo och Caotico.

Onsdag 26 okt: Pappersarbete och annat som inte hunnits med senaste veckorna. På kvällen hade Cleo releasefest på Scharinska för sin nya skiva, och det bjöds på en minst sagt underbar spelning. Riktigt roligt att se den energi som flödade på scen!

Torsdag 27 okt: Hämtade äntligen ut alla trycksaker med den nya loggan och grafiska profilen. Packade ordrar till butiker hela dag. På kvällen gick jag på en visning och middag med fantastiska danska smyckesmärket Ole Lynggaard

Fredag 28 okt: Bokförig. Coachmöte med Jonas från RedQ. Och långlunch med Hanna Lynggaard, säljchef för Sverige på Ole Lynggaard. Fick så otroligt många bra tips och grym pepp att jag nu är ännu mer inspirerad än innan. Tack Hanna!

Lördag 29 okt: Bokföring och städning på kontoret. Känns alltid lika skönt få ordning på allting runtomkring, och inför en ny vecka! =)