Alla dessa fantastiska människor!

Imorgon åker jag tillbaka till Umeå, och de senaste dagarna har varit minst sagt intensiva men väldigt roliga. Jag har träffat så många fantastiska människor, och det är definitivt det som gör allt arbete med JohannaN så roligt! En hel del nya kontakter men också de jag har jobbat med i flera år. Alla lika fina och trevliga. Så att upprätthålla mitt nyårslöfte om att i möjligaste mån endast arbeta med dem som gör mig glad och ger mig energi har i alla fall de senaste dagarna känts lätt. Det här är vad jag pysslat med de senaste dagarna:

Onsdag: Av en slump åkte jag samma flyg som Nathalie (Cleo) mellan Umeå och Stockholm. Och för en gångs skull hade vi en hel del tid att snacka och verkligen ses, väldigt kul! Tyvärr blir det ofta så stressigt eftersom det är så mycket på gång hela tiden, men inte denna gång. Hur fint som helst!

Väl inne i stan mötte jag upp Jessica Folcker för att lämna över några smycken, hon bar dem sedan i Nyhetsmorgon Söndag och på Efter Tio i TV4. Känns så otroligt kul att jobba med henne: hon är verkligen världens trevligaste! Och snyggaste. (För att se klippen från TV4, klicka på länkarna ovan, och smyckena som syns är: halsbandet PiiSua och en grym kombination med ringarna Atit, Tong och Pe.

Därefter blev det också ett besök hos Cissi på Cissi och Selma samt hos Pia på Kunigunda.

Torsdag: Började morgonen hos Bloggers Wardrobe-gänget på kommunikationsbyrån Dirty Butterfly. Träffade Alexandra och Marit, bästa tjejerna och så kul att äntligen ses och snacka strategi och framtidsplaner för projektet. Vi har ju hittills bara mailat och pratat i telefon, så att ses var verkligen grymt. En kopp kaffe hanns också med.20120327-174424.jpg

Därefter promenad till en helt ny återförsäljare: nagelstudion Fridas på Grev Turegatan på Östermalm. Levererade ringar (vad annars till en nagelstudio?) och sade hej. Sedan Tekniska Museet och Anna. 20120327-174434.jpg

Blev så sjukt imponerad över den superfina butiken och deras specialdesignade prylar. Brickan och tygkassan matchar inte bara KUGG, utan är helt otroligt fina. Bra jobbat Anna!

20120327-174514.jpg

Jag hann också med att besöka GreenRoom  på Hornsgatan och Poplin på Hökens gata. På kvällen mötte jag upp min kompis Amelia (som jag också bor hos) i Midsommarkransen och så gick vi till Lånegarderoben, hela 300 m från hennes lägenhet. Kul att äntligen träffa de duktiga volontärena och se allt i gång. Och inte blev det sämre att avsluta en finfin men intensiv dag med att bli bjuden på ett riktigt kafferep! 

20120327-174523.jpgFredag:

20120327-174532.jpg 

Fredag: Frukostmöte med Johanna på Plezuro. Vi ska tillsammans bege oss ut i mitten på april till några städer söderut för en gemensam säljturné. Hon för sitt nyproducerade egna klädmärke Plezuro och jag självklart för JohannaN. Så om ni har tips på fantastiska butiker som skulle passa JohannaN perfekt, säg gärna till! Städerna vi är intresserade av är Borås, Varberg, Båstad och Falkenberg.

Lördag och söndag: Basar Unders designmarknad Feed My Baby i Skrapan på Södermalm. Många nya kontakter: de andra utställarna, arrangörerna av marknaden och självklart alla de som kom förbi och tittade, pratade och handlade smycken. Riktigt roliga två dagar!

Måndag: Västerås och Eskilstuna. Promenerade runt de två städerna och kikade på potentiella återförsäljare. Hittade två fina i Västerås och en i Eskilstuna. Kanske kan det bli något samarbete i framtiden?! Vem vet....

Tisdag: Möte med en superfin butik, och förhoppningsvis kan det även där bli ett samarbete snart? Under lunchen träffade jag Alexandra, en tjej som jag haft lite kontakt med innan genom Cleo. Alexandra är stylist och kikade på lite smycken inför en plåtning för den splitternya modesajten Projection

Jag har också hunnit med att träffa lite kompisar och ta det hyfsat lugnt emellanåt också. Men som ni förstår så är jag rätt trött efter alla möten plus har rejält ont i fötterna efter allt promenerande. Så ja, jag längtar hem till Umeå och de någon lugnare vardagen där!

Men tack Stockholm för den här gången! Vi ses snart igen!