Vecka 51

Sista veckan innan jul nu! Och full fart med att packa ordrar! MÅNDAG - packa och skicka ut alla ordrar som kommit in sedan i fredags eftermiddag - både till alla som beställt på webshopen som till butiker som behöver en sista påfyllning.

TISDAG - packa och skicka ordrar - otroligt kul att det är fler än någonsin! Tack! Dessutom är ju en nyhet att du kan chatta direkt med oss på hemsidan - perfekt såhär vid jul när man är extra orolig över leveranstider, julklappsinslagning och bytesrätt.

ONSDAG - åker till Östersund (nästan 7 timmar med buss genom inlandet...). Intervju med Länstidningen på eftermiddagen.

TORSDAG - sista beställningsdag för att vi ska kunna garantera leverans till julafton. Vi behöver din order innan kl 16! Åre och kundkväll på Butik Tegel., jag hoppas vi ses! Kl 16-20 är jag på plats i butiken.

ÅRE. Kom och säg hej till mig på Butik Tegel kl 16-20 nu på torsdag 19e dec! Fika, julstämning och 20 % rabatt på alla #johannan smycken står på schemat! Ses vi?

FREDAG - Packa och skicka ordrar samt förbereda min föreläsning om Slow Fashion på lördag.

LÖRDAG - Kl 13 föreläser jag på Tullgatan 6, mer info här: Tullgatan 6. Dessutom finns jag i butiken under dagen och hjälper dig att hitta det perfekta julklappssmycket. Kom kom!