Vecka 47

Ja ni, här blir inte mycket bloggat denna vecka. Anledningen? Ja, mycket på gång helt enkelt. Min vecka är fylld av ordrar som ska packas och lager som ska städas och förberedas inför julhandeln. Riktigt roligt men lite kaosigt. Så här ser och har veckan sett ut:

MÅNDAG - Lagerstädning, orderpackning och möte med en ekonomibyrå som ska ta över min löpande bokföring. (Jag har hittills gjort allt sådant själv, och jag gillar det skarpt!, men tiden räcker inte riktigt till...)

BJÖRK jewelry on It's way to two new retailers: Tricotage at Jaegersborggade in Copenhagen and @affarenbild in Sundsvall. Hip hip hurray!

TISDAG - Skrev ett gästblogginlägg för Nordic Design Collective som kommer att publiceras nu i veckan. Telefonintervju med en bloggare. Fortsatt lagerstädning (alla smycken ska gås igenom och kollas för att se om någon kedja lossnat, om något behöver putsas eller kanske bytas ut. En extra kvalitetskoll helt enkelt) Fick också leverans från Thailand - fyllt av smycken!

ONSDAG - Packat ordrar för glatta livet (en del smycken har varit slut i lager en tid och det betyder en hel del restnoterade ordrar). Uppdaterat och byggt om bloggen med nya kategorier och info längst upp under bannern. Lunchmöte med Emil Åreng - världens 11e bästa bartender, ja det är sant!, och barchef på Rex - vi planerar något riktigt grymma projekt och samarbeten. Drinkar och smycken är inte helt långsökt faktiskt... (Extra kul att Emil precis som jag är från Jämtland (Bräcke) och att vi ovetandes om varandra gick gymnasiet samtidigt och har en del gemensamma kompisar)

TORSDAG - Hotellfrukost med mina e-handelskompisar, vi ses någon gång i månaden och pratar webshop och företagande, vilket alltid är lika roligt och energigivande! Lagerfix och orderpackning. Är inte på långa vägar klar med lagret och skulle behöva många timmar till! Skicka ut nyhetsbrev till er kunder. Packa de 50 första exemplaren av FATTA-smycket och skicka ut dem till er som var snabbast att beställa! Som tur är kommer Jessica och hjälper mig någon timme.

FREDAG - Fortsatt lagerstädning och förhoppningsvis hinner jag bli hyfsat klar. Jobba med bloggen och komma ifatt med mailhögen som tyvärr blivit lite lidande den här veckan.... Ska också skissa på några smycken till ett nytt och riktigt spännande projekt som jag har blivit tillfrågad om (men jag anar att jag får göra just det här på söndag istället...)

Ja, pjuh, det var det! Bra vecka med andra ord.