Vecka 9

I torsdags kväll kom jag tillbaka från Bangkok och nu är jag i Stockholm över helgen. Igår fredag träffade jag dessa fina på deras kontor: Babak och Adam. Hängt med dessa fina på kontor idag @babakazarmi @therealfakeadamtensta. Sakta men säkert kommer vi närmare det som kommer bli ett så vansinnigt bra släpp i höst av vårt samarbete

Vi jobbade med vårt samarbete som kommer att släppas senare i höst. Även om det är flera månader kvar tills dess så är vi så otroligt peppade och vi är övertygade om att det kommer bli grymt bra! Samarbetet är en smyckeskollektion som är signerad JohannaN och Adam Tensta och det vi gör nu under våren är helt enkelt att planera och arbeta för att själva släppet ska bli så bra som möjligt. Releaseevent, försäljningsställen, fotograferingar och press plus mycket annat står på agendan. Sjukt roligt!

På söndag kväll åker jag till Berlin för säljmöte och veckans schema ser ut såhär:

MÅNDAG - Berlin

TISDAG - Berlin och återresa på kvällen. Landar i Umeå sent på kvällen.

ONSDAG - Tillbaka på kontoret i Umeå efter nästan 4 veckor borta. Mycket som ska jobbas ikapp - dessutom fyller JohannaN 5 år nu i februari. Och det kommer firas i veckan - på vilket sätt får ni hålla utkik efter!

TORSDAG - Kontorsjobb - följa upp och komma i fatta allt som legat lite efter nu när jag varit borta.

FREDAG - Planering av releasen av FATTA-smyckena den 8e mars där jag bl a kommer att finnas på ett evenemang här i Umeå och sälja smyckena.