Vecka 5

Den här veckan är minst sagt intensiv eftersom jag åker till Bangkok på söndag och måste jobba bort väldigt mycket samt planera för de veckor jag är borta. Känner mig rätt trött och stressad men tänker att det bara är tillfälligt: miljöombytet och lite varmare klimat kommer nog göra mig riktigt peppad. Och även om Thailand också kommer att innebära mycket jobb så är det något jag verkligen längtar till att hugga tänderna i, och det ger ju som bekant alltid energi! MÅNDAG - Vi satte igång vår lagerrensning i helgen, och så fantastiskt att så många av er var otroligt peppade på den! Nästan alla smycken såldes slut på bara några dagar. Hela måndagen packade vi webshopsbeställningar och svarade på mail. Kul! Plus ett telefonmöte med en återförsäljare.

TISDAG - Webshopsbeställningar hela dagen och jobb framför datorn.

Today we wear one of our SALE pieces: the cute little horse ring in silverplated brass. 100 SEK (it's almost a steal!) Put a chain on it and you have a necklace (just write "chain" in the comments field when order and we will provide you with one for free

ONSDAG - Packa beställningar och städa på lagret.

TORSDAG - Telefonmöte med en butik, fixa allt på kontoret inför resan och att Caroline ska packa ordrar/vikariera för mig. Dessutom planera inför resan.

FREDAG - Telefonmöte med två butiker samt packa inför resan. På eftermiddagen ska jag hålla en föreläsning på NTI-gymnasiet under deras invigning här i Umeå. Föreläsningen är öppen och alla är hjärtligt välkomna! På kvällen åker jag till Stockholm för en ledig lördag där innan flyget går till Bangkok på söndag vid lunch.

Så som ni ser är det här en vecka som mestadels spenderas framför datorn och på lagret, men inte fy skam det heller! =)