Vecka 43

Det är redan tisdag och jag har inte ens hunnit berätta om vad som händer i veckan. Det kanske säger en del om tempot hittills? :) Men det här har jag gjort igår och idag samt ska göra följande dagar: MÅNDAG Bokföring, inventering, beställning av smycken inför jul samt nya kollektionen, möte med Caroline samt läst en rapport inför det jag gjort idag tisdag. Otroligt intensiv, stressig men viktig dag. Fick massor gjort: ordning och reda bland alla papper, ekonomi, i lagret och på kontoret. Skönt det!

TISDAG Jag klev upp 04.30 i morse för morgonflyget till Vasa i Finland. Konsultuppdrag för ett projekt hos Region Västerbotten stod på schemat. Möten hela dagen på Radisson Hotell i Vasa och nu sitter jag på flygplatsen och väntar på mitt plan till Helsingfors och därefter Stockholm. Övernattar på Arlanda och sedan första morgonflyget till Bryssel.

ONSDAG Ledig! Jag fyller år och har jobbat galet mycket och sovit lite de senaste två veckorna. Och därför ska jag fira med att vara ledig och bara läsa någon av de böcker jag köpt i Sverige! Tycker att jag är värd det :) Imorn kväll kommer dessutom mina föräldrar till Bryssel för födelsedagsmiddag och semester.

TORSDAG och FREDAG Tillbaka i rutinerna! Ta tag i mailskörden som har hopat sig under den senaste veckan. Planera framåt och andas! När man jobbar så intensivt som jag gjort den senaste tiden hinner man inte riktigt stanna upp och fundera, men det måste man! Annars utvecklas man inte, kommer inte på några bra idéer och är mindre kreativ. Därför, reflektera, analysera och planera!

20121023-183611.jpg