Vecka 42

Ja, jag vet att det är torsdag idag, och att nästan hela veckan har gått, men även de senaste dagarna har varit rätt intensiva så har inte riktigt hunnit skriva förrän nu. Men det här är vad som har hänt i alla fall: MÅNDAG - Kl 9-14 höll jag en kurs i sociala medier på BIC, sjukt roligt! På eftermiddagen stressade jag och Caroline ihjäl oss för att packa ordrar och hinna till Posten.

TISDAG - Stressmorgon med mail, packa ordrar och tusen miljoner andra saker som släpat efter de andra dagarna. Höll föreläsning på NTI-gymnasiet om entreprenörskap. Därefter tillbaka till kontoret för att fortsätta få någon ordning i allt. Inte två jätteroliga dagar pga de vansinniga stressen. Att knappt hinna andas känns liksom inte så inspirerande och kul...

6a11e7a82c1011e3a6b722000a1fc7c5_8ONSDAG - Hotellfrukost med Jessica, Jenny, Sara och Nicola (vi är ett litet gäng som brukar ses och prata företag, webshop och annat för att peppa varandra i våra företag). Telefonmöte med säljkontakt i Tyskland, förhoppningsvis blir det lilla projekt som vi nu ska testa där riktigt bra. Möte med Jessica för planering av det smycke som vi ska skapa tillsammans för Fatta-kampanjen och som släpps om några veckor. En lugnare dag, och nu känns det, efter måndagen och tisdagen, som att allt är lite i ordning igen! Skönt!

TORSDAG - Packning av smycken och lagerfix. Föreläsning på Midgårdsskolan om entreprenörskap och sedan jobb framför datorn.

FREDAG - bokföring och annat fix framför datorn.

Och sen blir det en ledig helg! Tjoho!