Vecka 42

Det här kommer bli en intensiv men fantastiskt rolig och välbehövlig vecka! Jag ska till Umeå och träffa Caroline, vänner, kontorskompisar och massor av kunder. Åh som jag längtar, även om måndagen hittills varit jobbigt stressig eftersom mycket ska packas och fixas innan jag åker....

MÅNDAG: Flyger till Umeå i eftermiddag. Men innan dess: nyhetsbrev ska skickas ut samt lansering av grymt rolig kampanj (mer info snart!)

TISDAG: Möte med Caroline och avstämning av hösten så här långt. Bokföring, inventering etc. Dessutom fika  BIC-huset. JohannaN är veckans värdar och vi ska försöka smälla till med ett rejält bullfika nu när vi båda är på plats =)

ONSDAG: Planering inför eventet på torsdag. Möte med Jenny och Lena på BIC om allt inför det. Dessutom ska allt med nya kollektionen fixas i ordning. Dessutom är det Umeå Fashion Week hela veckan, så ska försöka klämma in 2 eller 3 events denna kväll! =)

TORSDAG: Event på Invito! Planering, förberedelser och fix under dagen. Sedan smäller det! Längtar så till att träffa massor av fina människor!

FREDAG: Möte om produktion och planering kring detta på morgonen. Eftermiddagen bjuder på avkopplande fika med Jenny och Jessica, ska bli riktigt härligt att diskutera lite e-handel, företagande och annat som vi brukar göra. Var ju alldeles för länge sen nu! På kvällen ska jag på modevisning då designern Sara Burkhard släpper nytt.