Vecka 4

MÅNDAG - Igår var det en vanlig måndag som gällde, dvs packa webshopsordrar, svara på mail och fixa allt efter helgen. TISDAG - Började förmiddagen med att jobba hemifrån med planering av produktionsresan. Sedan lunch och möte med Simon på Soja Film. Vi spånade lite på ett eventuellt projekt senare i år, skulle vara otroligt kul om det gick att genomföra men som så mycket annat är det budgeten som kommer avgöra... Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat på kontoret med mer jobb och research inför resan. Google och internet är mycket användbart när det gäller att leta bra alternativ och inspiration för en mer hållbar produktion. Kommer förhoppningsvis bli väldigt bra det här! =)

7cf3282e063a11e39d2822000ae9062a_7ONSDAG - Webshopsarbete - sökmotoroptimering och annat fix står på agendan.

TORSDAG - Jobb framför datorn: skriva blogginlägg, sociala medier, sökmotoroptimering och beställning av bl a askar, emballage och annat kontorsfix.

FREDAG - Förbereda och skriva  nyhetsbrev som kommer att skickas ut nu på lördag, och jag lovar att det kommer att innehålla något ni inte vill missa... så håll utkik.