Vecka 38

Måndag: Jobb med nya webshopen samt packning av ordrar.

Tisdag: Nya smycken från Thailand, bl.a. första proverna på en kommande kollektion.

Umeås hållbarhetsvecka har dragit igång, så ska på en riktigt spännande och inspirerande lunchföreläsning. En inspirationsbok "Entreprenörens lilla gröna" släpps i samband med detta och där medverkar JohannaN på ett hörn.

Sen blir det möte hos Studio Parallell, ska få se slutlig version på den nya logotypen samt planering av trycksaker.

Onsdag: Dagens tema: Text! Måste sätta alla texterna idag så att Parallell kan jobba in dem i det grafiska materialet innan det går i tryck. Har mutat några fina vänner med lunch och fika mot att vi tillsammans spånar vidare på det som hittills gjorts.

IMAG0134.png

Ska under eftermiddagen träffa Jessica och Jenny, vår studiecirkel artar sig väldigt bra! Planen på att ses och bolla idéer samt stötta varandra varannan onsdag funkar hittills riktigt fint. Ser alltid framemot de här timmarna!

Torsdag: Morgonmöte med min kära vän/bollplank Nathalie. Vi ska diskutera smyckesprover och annat roligt. Därefter blir det jobb med planering av höstens ordrar samt bokföring.

Fredag: Som vanligt: göra allt det där som inte hanns i början av veckan..... =)

Apropå måndagens kläder: svart och vit bastrikå från H&M (tights, kjol och tshirt funkar alltid) med min favoritblus (omsydd från hemsk 90-talsklänning från Kupan till bästa plagget) och såklart: SKOG. Piffar upp vilka enkla kläder som helst.