Vecka 3

MÅNDAG - Igår var jag i Stockholm och blev bl a intervjuad för podcasten Modesnack. Intervjun släpps på nätet om någon månad. Otroligt roligt att få berätta lite längre om mina tankar kring JohannaN, hållbart mode och de artistsamarbeten som vi har. Jag kom tillbaka till Umeå sent på kvällen, efter en helg i Stockholm. TISDAG - Lunch med Andreas och Angéla - mina två mentorer. Jag är oerhört tacksam att Angéla Ekman-Nätt (som till vardags är VD på Esam) nu kommer att haka på mina och Andreas möten där jag får råd och stöd i det jag gör. Idag var det mycket fokus på hur jag ska kunna nå mina mål under min produktionsresa i Thailand i februari. Inspirerande, viktigt och lärorikt att få ta del av dessa fina människors erfarenheter och kompetenser!

Oh yes it's Friday! Enjoy your weekend, and if you are in Borås: check out lovely @verasgarderob. They have just stocked up on these goodies :)

ONSDAG - Inventera lagret och planera smyckesproduktionen under våren. Följa upp tisdagens lunch genom att sätta mål och planera inför att jag åker 2 februari till Bangkok. Fikamöte med Amanda - som jobbar som vår säljare i New York.

TORSDAG - Frukostfika hos Jenny med Sara och Jessica - vårt lilla e-handelgäng som ses någon gång i månaden. Är så otroligt viktigt att både kunna dela motgångar, framgångar samt bra idéer med andra som exakt vet man menar och går igenom. Resten av dagen ska jag arbeta framför datorn - har massor av saker att fixa där!

FREDAG - Jobba vidare framför datorn - nu i januari har jag bestämt mig för att lägga mycket fokus på bl a sökmotoroptimering. Dessutom telefonmöte med en butik för att planera våren. På kvällen är det Umeå Skaparpris - en fantastisk tillställning som jag hade äran att vinna förra året för bästa design.