Vecka 25

Den här veckan kommer att bli kort men intensiv med BIC-gala på onsdag och midsommar på fredag. Dvs i praktiken blir det endast drygt två arbetsdagar. MÅNDAG: Sammanställa material till kataloger (se nedan) samt avstämningsmöte med Caroline.

TISDAG: Börjar morgonen med att Hanna Karlzon, Kniv Clothing, kommer förbi och lånar lite HORN-smycken till en fotografering hon ska göra.

Därefter möte med Andreas Bergelii som har hjälpt och coachat mig till att ta fram säljmaterial till återförsäljare. Vi ska nu ha det sista mötet och gå igenom materialet jag har skrivit och satt ihop sedan sist vi sågs och lade ramarna för vilken metod och vilket material JohannaN ska jobba med mot våra butiker. (Andreas har tidigare också suttit på BIC är framförallt grymt duktig på sälj, med många års erfarenhet, så riktigt kul att få jobba med honom i det här!)

Därefter blir det lunchmöte med Frida på Kii: är otroligt tacksam för att hon vill ställa upp och komma med respons på säljmaterialet innan vi verkligen börjar använda det. Frida som har drivit butik i 13 år är verkligen rätt person att bolla med: om hon tror och tycker att materialet kommer att underlätta för dem som butik, ja då kommer det att funka!

RingJohannaN.jpg ONSDAG: Möte med Erik på SGC&LLLL om det grafiska och praktiska arbetet med den nya produktkatalogen och återförsäljarematerialet som nu ska designas och tryckas. Förhoppningen och planen är att det här massiva projektet med två kataloger ska finnas klart och färdigt att användas inom en månad! Är otroligt peppad inför det!

Efter mötet med Erik blir det bara roligheter: BIC-galan! (Se bilder från förra året här: BIC-galan 2012) Hår och smink ska fixas hos KällbergElmberg, sedan har jag och Caroline bjudit in några av våra kontorskollegor och vänner på ett glas bubbel och sedan kl 15 börjar själva festen! JohannaN är nominerade till Årets Hållbara Företag och Årets Medieföretag. Precis som förra året!

TORSDAG och FREDAG: Ledig för att fira midsommar i Stockholm. Kommer bli skönt med nästan fyra dagars ledighet efter att intensivt ha jobbat de senaste två helgerna!