Vecka 17

Den här veckan händer det massor av roliga saker, bl a: Tisdag: Öppet hus på BIC, vi, alla företag som sitter på inkubatorn, kommer att bjuda på föreläsningar, specialerbjudanden plus mingel och tilltugg. Bl a ska jag föreläsa på ämnet: "Mer än bara smycken - med fokus på transparent produktion" där jag ska berätta om hur jag har omvandlat mitt intresse för socialt ansvarstagande inom modeindustrin till ett färdigt företag. Hela programmet för dagen och kvällen hittar ni på BICs hemsida.

Onsdag: Nya smycken släpps på webben och i nyhetsbrev. En liten kollektion plus några nya uppdaterade favoriter är vad ni kan räkna med. Är så otroligt taggad på att få visa er lite nytt!

Torsdag: BIC-board, ska träffa Sarita, Patrik och Jonas som sitter i min "styrelse", och det känns extra kul denna gång. Min hemläxa sedan senaste mötet var att besöka minst en stad för att spana in intressanta butiker plus boka riktigta möten. Och det tycker jag att jag har gjort med bravur, eftersom jag totalt kan räkna in 12 städer! (Västerås, Eskilstuna, Åre, Norrköping, Jönköping, Borås, Varberg, Halmstad, Båstad, Helsingborg, Malmö plus Stockholm)

Roligt men lite stressigt!