Vecka 14 och 15

De här veckorna är riktigt intensiva med en hel del resande, bl a Jönköping förra veckan. Tycker dock att det är så vansinnigt kul att stå i butik och träffa alla ni fina kunder att det känns lätt värt att flänga runt lite! Så det här har hänt och händer denna vecka samt nästa: MÅNDAG - åkte från Eskilstuna (efter en ledig helg där) och landade i Umeå vid lunchtid. Första dagen för och möte med Veronika som ska göra praktik på JohannaN - ska bli grymt roligt! Veronika läser sista terminen på Media- och kommunikationsprogrammet här i Umeå och ska hänga med oss till 5e juni.

1d654efa671511e3b9f31293dcb0414a_8 TISDAG - Heldag med workshop om PR och press med Anna från Punkt PR. Massor av bra förslag och idéer att både mitt och Veronikas huvuden verkligen snurrade efter massiva föreläsningar och övningar 8.30 - 16.00. Kommer dock bli väldigt användbart och roligt sätt att starta med en rejäl kick-off för Veronikas praktik! =) ONSDAG - En helt galen dag med över 100 packade ordrar (bl a 70 FATTA-smycken som levererats nu!) och massor av förberedelser och fix inför att jag åker bort i drygt 1,5 veckor.

TORSDAG - Åker till Stockholm för kundkväll på WOS.

WOSFREDAG - Under förmiddagen hittar ni mig på WOS och under eftermiddagen ska jag göra lite olika ärenden och möten innan en ledig helg.

MÅNDAG - Jobb framför datorn i Eskilstuna (min andra hälft bor där för tillfället pga jobb).

TISDAG - Jobb framför datorn - försöka komma ikapp med allt det som inte hunnits under mina tre kaosiga dagar i Umeå denna vecka.

ONSDAG - Åker till Göteborg och har det som bas för de närmaste dagarna.

TORSDAG - Kundkväll i Borås på Veras Garderob.

FREDAG - Frukostmöte med bästa Anette som driver Veras Garderob och sedan hittar du mig i butiken fram till lunch. Så kom gärna förbi och säg hej om du inte hann på torsdagskvällen!

LÖRDAG - Föreläser i Trollhättan om Slow Fashion kl 15.JohannaNSlowFashionXplodera

SÖNDAG - Åker tillbaka till Umeå.

Kommer bli sjukt bra veckor - intensiva men roliga! Och det är nog exakt sådana här saker som gör att jag tycker att jag har världens bästa jobb!