Vecka 12

Just nu är det fullt fokus på att ta fram två stycken planeringar/strategier för hur vi jobbar med återförsäljare samt hur vi jobbar med vårt varumärke. Det är galet roligt men samtidigt tar det mycket energi och tankekraft - men det är nog faktiskt just därför det är så roligt! (dessutom är det lätt att bli lite nördig på just det här med varumärke och marknadsföring överlag när jag sitter där jag gör) Dessutom har vi ju massor av roliga event och kundkvällar framför oss de närmaste veckorna, vilket såklart också kräver sina planeringar! JohannaNModecut

MÅNDAG - Arbetade i princip hela dagen med att planering för hur vi ska arbeta med våra återförsäljare och butiker. Planerade också en del inför vårt event i Jönköping nästa torsdag.

TISDAG - Började morgonen med telefonmöte med Affären - vår återförsäljare i Sundsvall. 28e maj planerar vi ett kundevent i butiken samt att vi pratade lite om smycken till Affärens modevisning som de håller nästa vecka. Därefter arbetade jag och Marc fram text och bild till vår gemensamma vernissage på WOS i Stockholm 3e april. Bokade dessutom en drös flyg- och tågbiljetter över hela Sverige för allt som händer de närmaste veckorna.

WOS-JohannaNONSDAG - Lunch med Monika på Kii på Kulturbageriet. Fix med allt för bokföringen för februari. Möte med Mattias på Halleluja för fortsatt arbete med varumärkesplattformen som vi jobbar på nu. Och så det där vanliga jobbet med att packa ordrar, webshop, blogg och sociala medier...

TORSDAG - Börjar morgonen med möte med Andreas Bergelii för att fortsätta arbeta med säljstrategi och -planering för att kunna stötta våra återförsäljare på allra bästa sätt. Därefter blir det en lite annorlunda dag: har inbokad klippning kl 14 hos Jenny på Swedish Beauty Factory, därefter blir det smink och styling innan hon och jag beger oss till Founders Alliance entreprenörsgala. Jag är nominerad till Årets Unga Entreprenör i Norr (precis som för två år sen) och hoppas såklart innerligt på att vinna!

FREDAG - Allt det där som inte hanns i veckan: fortsatt arbete med säljstrategi och varumärkesplattformen. Samt packa ordrar och planera inför nästa vecka. Avslutar veckan med ett fikamöte med Josef från Gröna Tryck - vi känner varandra från när vi satt tillsammans på BIC men har egentligen inte setts på nästan två år,  och därför ska det bli extra kul att nu träffas och snacka hållbarhet (som vi båda brinner för). Och kanske kommer vi på något roligt samarbete som vi skulle kunna göra tillsammans!