Vecka 10

Nu är jag helt tillbaka i vardagen här i Umeå och det känns riktigt bra och roligt - förutom en förkylning som kom smygande igår (men kanske inte helt otippat i och med att jag flängt runt så den senaste månaden....) Så, såhär ser min kommande vecka ut: MÅNDAG - Möte med Simon på Sojafilm. Andra planeringsmötet inför vårt kommande projekt - att förklara det vi gör (vår produktions olika delar, vad vi står för och tror på etc) på ett enkelt och pedagogiskt sätt genom film. Gick från det mötet med riktigt mycket pepp! (Och såklart, det är extra roligt att faktiskt få jobba med folk som också är ens vänner). Ägnade resten av dagen att packa webshopsordrar - otroligt roligt att så många ville fira 5 år (och handla med 20% rabatt) tillsammans med oss!

2014-02-26 14.25.27-2

TISDAG - Produktfotografering av de nya FATTA-smyckena. Skypemöte med Boy för att planera produktionen de närmaste veckorna. På kvällen ska jag på invigningen av min fina vän Jennys nya frisersalong - känns så otroligt roligt och stort att se henne förverkliga sin dröm!

ONSDAG - Börjar morgonen med att fotas för Umeå Tidning - jag ska skriva en krönika till deras nästa nummer med fokus på mode och då behövs en bild till själva texten. Lunchmöte med fina e-handelgänget hos Jenny i den nya salongen.

TORSDAG - Skypemöte med Adam och Babak för planering av höstens kollektion. Skriva krönika till Umeå tidning. Göra månadsavstämning av februari (skicka in alla papper till bokföringsbyrån och kolla läget etc)

FREDAG - Ordna med allt inför släppet av FATTA-smyckena på lördag 8e mars.

7724e91c488111e3ba35121aed33e88d_8 LÖRDAG - Föreläser tillsammans med Caroline från FATTAStudiefrämjandets arrangemang här i Umeå - och säljer då också smycken i anslutning till det. Släpper också smyckena på www.johanna-n.com och www.fatta.nu under dagen.

Så många möten med fina människor står på schemat!