Vad är du tacksam för idag?

Jag dök på en så himla fin lista inne hos Rania, som hon i sin tur hämtat hos Sandra. Så jag snor den rakt av.

Vad ar du tacksam for idag?

5 saker jag är tacksam för idag:

1. Att jag är frisk och mätt.

2. Att en kompis kom förbi butiken för att prova kläder och dricka kaffe, och hade med sig goda körsbär som fika.

3. Att jag och Jennie ska på marknadsföringsmöte på Ordfront imorgon. Är så himla peppad på att planera upp allt kring boksläppet - ett projekt jag är så oerhört tacksam och stolt över.

4. Att solen skiner och att mitt liv överlag är så himla fint.

5. Att jag får mycket fina hejarop, kommentarer och pepp från de mest oväntade håll. Här i bloggen, sociala medier, av kunder i butiken, vänner etc. Känner mig så fint bortskämd! Är tacksam och blir glad för varenda ett av dem!

Vad är du tacksam för idag? Högt och lågt - bara just att sätta sig ner och ta några minuter att och inse att det finns mycket att vara tacksam för oavsett hur livet ser ut ger ju massor av fin energi. Så dela gärna med dig av dina tacksamhets-saker här bland kommentarerna så ser vi till att boosta varandra! <3