Vad är ditt nyårslöfte när det gäller kläder?

Jag kan inte låta bli att fortsätta spinna på det här nyårs-spåret. Det där med att sätta mål, förväntningar och att allt ligger framför en som ett blankt papper är riktigt härligt tycker jag. 

För tre år sedan satte jag nyårslöftet att fr o m då endast konsumera kläder utifrån Slow fashions principer. Och sedan dess har jag hållit det. För att från början vara just ett nyårslöfte och en rejäl utmaning är det idag en naturlig del för mig. Ja, en vana som går av sig själv.

Och vid det här laget skulle jag säga att allt i min garderob är hållbart på ett eller annat sätt, och det som inte är det är minst tre år gammalt (vilket i sig är en del av tanken om lång livslängd som en hållbarhetsaspekt)

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Sen behöver en ju såklart inte bestämma sig för en sådan stor förändring det faktiskt blev för mig. Men däremot tänker jag att en ny grej för att styra garderoben i en mer hållbar riktning är perfekt för det nya året. 

Min grej ska bli att laga trasiga grejer inom en månad efter att de går sönder - finns en hel del att förbättra där nämligen!

Vad blir ditt nyårslöfte och din nya vana när det gäller kläder? Skulle vara så kul att tillsammans dela och peppa varandra i kommentarsfältet till det här! 

PS. Tusen tack för så fina ord om min mage tidigare i veckan! DS.