Umeå Skaparpris - frisyren

I lördags gick festen och prisutdelningen för Umeå Skaparpris av stapeln, och kvällen till ära skapade bästa frisören Malin på KällbergElmberg en av de häftigaste uppsättningarna jag någonsin sett. Förstå vilken lycka att få bära den! Och KällbergElmberg gör verkligen själv för sitt namn "frisör, kreatör". Nästan alla smycken från BJÖRK-kollektionen var fastsatta i mitt hår, och det är svårt att inte bli inspirerad att själv använda smycken till andra (enklare) uppsättningar. Eller hur!? 20130121-100522.jpg

20130121-100536.jpg

Jag bar också ett par riktigt grymma lösögonfransar. Fransarna är gjorda i papper och finns i flera galna och väldigt roliga former, mina hade renhorn och fjärilar som motiv! Och de finns att köpa på både KällbergElmberg här i Umeå och på SwedishBeautyFactory på nätet. Och tro't eller ej, men de var riktigt lättburna och kändes knappt, trots att jag är väldigt ovan med lösfransar.

20130121-100556.jpg