Träffa oss på Umeå Fashion Week

Idag är vi med på två events i och med Umeå Fashion Week och det vore så otroligt kul om alla som är i närheten vill komma och hänga med oss!

Klockan 16 kommer vi tillsammans med Swedish Beauty Factory prata om hållbarhet och berätta varför vi brinner att göra mode- och skönhetsbranschen lite schysstare. Det kommer bjudas på mingel, tilltugg och något  att dricka!

Plats: V:a Norrlandsgatan 15 C hos Swedish Beauty Factory Tid: kl. 16.00–18.00 Arrangör: JohannaN och Swedish Beauty Factory

JohannaN Umeå Fashion Week

Klockan 18 och framåt deltar vår Johanna Nilsson i en panel som kommer att diskutera framtidens mode-Umeå. Bland annat kommer det att diskuteras hur Umeå kan skapa förutsättningar för unga kreatörer att stanna, verka, och driva en framgångsrik modeverksamhet här och hur det bäst går att förvalta det kreativa kapitel som staden besitter. Förutom Johanna kommer tre andra modeprofiler delta i panelen:

- Konrad Olsson (chefredaktör för Plaza Magazine och Plaza Uomo) - Fredrik Bernhardsson (driver herrekiperingen Gregers) - Annica "Anca" Elmberg (den ena halvan av duon bakom Källberg/Elmberg – Frisör & Kreatör)

Plats: Mat & Prat, Up2 Tid: kl. 18.00 Arrangör: Umeå Tidning

Välkomna till en härlig dag av modeprat och inspiration!