Två små frågor - hjälp mig att göra bloggen bättre!

Den här bloggen har, sedan jag startade den i april 2011, varit företaget JohannaN:s blogg. Men för några veckor sedan bestämde jag mig för att låta den bli ännu mer min, Johannas, blogg. Och det är också därför den har bytt namn och har fått en ny header: 'Johanna om Slow Fashion', och allt som skrivs nu och framöver är mina personliga åsikter och min röst. Anledningen är helt enkelt att jag vill prata ännu mer hållbart mode, Slow Fashion och annat som engagerar mig. Självklart kommer du fortfarande hitta en hel del smycken och vardag från JohannaN och Frejgatan 47 här, men tanken är alltså att låta denna blogg bli ännu mer av ett forum och en mötesplats för alla oss som ofta funderar på hållbarhet och konsumtion.

Och därför ber jag nu om din hjälp - jag vill skapa en blogg som du verkligen ska tycka om och känner är läsvärd. Jag tar tacksamt emot all feedback på vad du gillar, inte gillar, vill läsa mer respektive mindre om samt alla andra möjliga och omöjliga tips. De två frågorna som jag hoppas att du vill svara anonymt på hittar du här nedan:

Loading...

Stort tack på förhand! <3