Två föreläsningar - Kalmar och Östersund

Den här hösten har varit så himla fin på så många sätt. Jag har fått göra så många roliga saker, och alla de möjligheterna som dykt upp på såväl lite tippade som otippade sätt är något jag är otroligt tacksam för. Jag har fått föreläsa mycket, och det gör mig alltid lika glad. Ja, jag vet att jag har sagt det förut: men att föreläsa är verkligen något som jag tycker är så förbaskat kul!

Och nu är det så dags för årets två sista inbokade Slow fashion-föreläsningar: Kalmar imorgon och Östersund 15 december.

IMG_2671.jpg

Imorgon, 1 december, på Kalmar läns museum kl 12-13. Mer info hittar du här: Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode

Och den 15 december hittar ni mig i min forna hemstad: Östersund. Kl 18-19 på Jamtli Exercishall. Kom kom! Mer info: Slow Fashion - din guide till smart och hållbart mode

Och som vanligt ber jag ödmjukast: sprid gärna ordet och tipsa de som du tycker borde gå! För det här kommer, i vanlig ordning, bli himla skoj!