Titiyo i skalbaggering i Dagens Nyheter

The always so stylish @therealtitiyo is wearing our bug ring while she is showing her favorite spots in Stockholm, in today's @dagens_nyheter. Titiyo, blir så jädrans glad av att se dig bära ringen så ofta! ️ En bättre start på morgonen är svår att få. Att slå upp Dagens Nyheter vid frukostbordet och få se bästa Titiyo bära min skalbaggering Tong sätter såklart bra känsla på fredagen. I dagens tidning guidar Titiyo (som för övrigt nog är stilinspiration och -förebild för fler personer än mig) genom sina kvarter i Vasastan. Så artikeln har absolut inget att göra med smycken, men det som gör mig så glad är att se Titiyo bära ringen som en del av sin vardagsoutfit.

Jag tror att hon har haft ringen i flera år vid det här laget, och när jag träffade henne (då hon kom förbi butiken) för någon månad sen berättade hon att det verkligen var en favorit som hon ofta bar. Jag tycker ju såklart att det är fantastiskt fint att höra när någon gillar mina smycken, men att också se eller få veta att de används gör mig ju galet glad. Så tack till dig Titiyo och alla ni andra som använder smyckena ofta och mycket! <3