Tillbaka från Stockholm

Nu är jag tillbaka i Umeå efter två veckor borta - en vecka i Frankfurt med lite semester och mässa och sedan en vecka i Stockholm med butiksmöten. Känns härligt att vara hemma igen och tillbaka på kontoret. Nästa vecka ska jag och Caroline flytta till nytt kontor, vilket såklart ska bli riktigt spännande samtidigt som vi också ombildar till aktiebolag. Det tillsammans med all post, bokföring, mail och annat fix som jag lämnat därhän under mina veckor borta gör att det just nu känns som lite väl mycket att ta tag i. Men bara att bita i och om några veckor hoppas och tror jag att allt ska ha lugnat ner sig! Och så kul det ska bli när allt sedan är klart! Oh Stockholm! Don't miss out this lovely shop, E.Torndahl, at Västerlånggatan, Old Town. Family owned since 1864 (!) and where I started this morning. #retailer

Bilden är från E.Torndahl på Västerlånggatan i Gamla stan, Stockholm, som är en av de återförsäljare som jag besökte i veckan och snart hittar du en hel del nya smycken där.