Tillbaka från en veckas semester

Nu är jag tillbaka efter en veckas semester i Stockholm. Midsommar, bröllop (obs! inte mitt eget!), träffa kompisar och bara ta det lugnt. Kollade inte mailen, Facebook eller Instagram på flera dagar, utan läste böcker istället. Skönt och behövligt! Så nu är jag tillbaka med massor av ny energi!

Det är mycket roligt som är på gång nu, och som gör mig riktigt peppad. I fredags (blev en halvdags jobb mitt i allt) läste jag sista korrekturen till vår nya katalog samt informationsbroschyr till våra butiker. Nu är allt skickat till tryckeriet och jag ser verkligen framemot att få hålla det färdiga resultatet i handen inom någon vecka! Jag har ju jobbat hela våren med just de här trycksakerna så det känns väldigt roligt och skönt att de nu är klara och snart redo för att användas.

Jag gör dessutom ett rätt stort arbete relaterat till Slow Fashion just nu. Det känns som ett bra sommarprojekt och är något jag funderat på och velat göra under en tid. Första delen släpps inom den närmaste veckan och är ett gratis nyhetsbrev/mailutskick i 10 delar. Hållbart mode och Slow Fashion - vad det är, varför det behövs och hur det kan bli en del av ens vardag är temat. Tanken är att mailen ska vara inspirerande och peppande men också sätt igång tankar och funderingar. Ja, helt enkelt en fördjupning av det jag emellanåt skriver om här på bloggen. Hoppas ni vill haka på och sprida det vidare till andra! =)

KatalogJohannaN.jpg