The Sustainable Society

I april drog The Sustainable Society igång. The Sustainable Society är ett löst sammansätt kollektiv/nätverk av tolv bloggar som har helt olika innehåll men som alla brinner för hållbarhet. Och jag är alltså en av dem. De andra är: HusligheterVeckans EkoThink OrganicEkomorsanEkoenkeltDos FamilyRowan TreeAnnas KemtvättNaturligt SnyggEvelinas Ekologiska och Emmas Vintage. D v s idel bra grejer!

Foto: Rania Rönntoft

Foto: Rania Rönntoft

Den 17:e varje månad bloggar vi kring ett gemensamt tema, med där vi alla har valt olika infallsvinklar. Just för att vi alla är olika och har varsin nisch! Och denna månad är det temat "Matsvinn". Något som kommer att bli en rejäl utmaning för mig - för ni har väl aldrig direkt tidigare läst om mat här eller hur?!

Hela initiativet började som sagt den 17 april, så på lördag den 17e juni blir det alltså tredje gången gillt. Men för mig den första. Jag skyller helt enkelt på att Ingrid kom emellan: född den 11 april med följd att hela mitt liv omkullkastades. Men nu två månader senare finns tiden och orken att haka på. Och det känns så kul!

Att med gemensam kraft tillsammans jobba mot ett och samma mål är så himla fint - och ju fler en är desto längre når en ju. Så att vi tolv samlas och förhoppningsvis kan inspirera dig som läser till nya perspektiv och vinklar på hållbarhet känns såklart väldigt roligt. Precis som att jag hoppas att du som följer mig ska hitta minst en nya blogg att läsa! Och vice versa.

Hoppas du ska gilla!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.