Tack Jönköping och SåiniNordeN!

Fina Jönköping och @saininorden! Så galet roligt att hänga i butik och träffa massa bra folk Vilken otroligt fin kväll igår på SåiniNordeN! Det är alltid så roligt att både få träffa kunder (gamla som nya) och butiksägare och -personal. Anne som driver butiken och Mariell som jobbar där är riktiga pärlor och brinner verkligen för service och att hitta rätt plagg till varje kund - och det gillar jag! Jag kom till Jönköping igår eftermiddag (efter flyg Umeå-Sthlm med nästan tre timmar på Arlanda innan flyg Sthlm-Jönköping) och mellan 16-20 stod jag i butiken och pratade och visade smycken. Så kul, och det ger mig verkligen massor av energi att få möta så mycket härligt folk! Idag hittar du mig också i butiken - mellan 10 och 12 ungefär, innan jag tar tåget upp till Stockholm för en helg där. Men innan dess så ska jag och Anne börja med ett frukostmöte!

Ser verkligen framemot Stockholm och Borås nästa och nästnästa vecka!