Tack för att ni delar på #johannan och #fattasmycke!

We love when you share your jewelry pics with us at #johannan or #fattasmycke! Thank you @inspirationsruthan for this one  (PS. On Sat our shop at @frejgatan47 is closed due to midsummer. But open as regular whole summer. DS.) Om det är något som gör mig vansinnigt glad så är det att se mina smycken användas. Det är något med känslan av att se det jag har skapat bäras av för mig både kända och okända personer - att helt enkelt se smyckena vara en del av någon annans vardag och liv är sjukt kul. Den här bilden är ex från fina kunden @inspirationsruthan. Det låter kanske lite konstigt - men jag tror ärligt att det är huvudanledningen till att jag faktiskt jobbar med det jag gör. Så tack till alla er som delar bilder på er och smyckena på bl a Instagram under hashtaggarna #johannan och #fattasmycke. Det gör min dag!

Smycket på bilden är FATTA - halsband med lång kedja.

PS. På lördag håller vi stängt i butiken på Frejgatan 47 eftersom det är midsommardagen. Men alla andra dagar i sommar har vi öppet som vanligt: tis 12-18, tors 12-18 och lör 12-16. DS.