Slow fashion-boken blir studiecirkel - vill du gå?

En rejält peppig grej som jag äntligen får berätta om är att boken nu också kommer att bli en studiecirkel! Vi har tagit fram upplägget tillsammans med Sensus och nu i höst kommer jag och Jennie att hålla den första studiecirkeln här i Stockholm. Och sedan är tanken att cirkeln kommer att gå på flera platser runt om i landet till våren, och då med lokala handledare. 

Och! Cirkeln här i Stockholm (som blir lite av en pilotkurs) börjar redan om två veckor, dvs torsdagen 20 oktober. Varje torsdag under 6 veckor kommer vi att ses peppa, inspirera och diskutera hållbart mode, slow fashion och konsumtion. Tiden är kl 19.00-21.30 och hålls på Medborgarhuset Sensus på Medborgarplatsen. 

Foto: Roger Olsson

Foto: Roger Olsson

Då det är lite kort varsel plus första gången den hålls kostar hela kursen endast 350 kr, och då ingår fika och boken! Dvs rent självkostnadspris, och som garanterat kommer bli dyrare till våren. 

Totalt finns det 12 platser - och jag lovar att det kommer bli supermysigt. Så om du eller någon du känner är peppad på att haka på tycker jag absolut att du ska anmäla dig!

Mer info samt hur du anmäler dig här: Sensus-kurs - Slow fashion: din guide till smart och hållbart mode

Och om du har frågor eller funderingar om kursupplägg etc - skriv en kommentar så svarar jag!