Stil & Ansvar - väskor att älska

I stolt annonssamarbete med Stil & Ansvar
 

Ni som känner mig vet att jag samlar på bra människor, eller hur?! Och en sådan person är Anna Fernmo. Vi har känt varandra några år eftersom vi både peppar så vansinnigt på det här med hållbart mode.

Anna bor i Göteborg och är en sån där självklar person för mig att träffa när jag är där och hon i Stockholm. För drygt ett år sedan startade hon sitt företag Stil & Ansvar. En webshop med Sveriges största utbud av etiska och hållbara väskor.

Foto: Stil & Ansvar

Foto: Stil & Ansvar

Eftersom jag känner Anna vet jag att hon är så ruskigt petig på det här med kvalitet, design och hållbarhet. De väskor som har passerat hennes nålsöga av kriterier är därmed riktigt riktigt bra. Och sånt gillar jag.

Anna Fernmo. Foto: Stil & Ansvar

Anna Fernmo. Foto: Stil & Ansvar

För det är nämligen så att jag inte bara samlar på bra människor, jag samlar även på ställen att handla på där jag inte behöver ha koll på allt själv. Butiker där jag helt och fullt kan lita på deras urval och kunskaper om hållbarhet, det är något som är så himla bekvämt tycker jag. Stil & Ansvar är en sådan plats – Anna har sån koll att jag bara behöver bekymra mig om vilken väska som är finast. Och det är lite lyxigt, eller hur?

Foto: Stil & Ansvar

Foto: Stil & Ansvar

Stil & Ansvar spanar du in här: www.stilochansvar.com

Och om du bor i Göteborg eller har vägarna förbi måste du komma på deras shoppingkväll för att klämma och känna på väskorna den 29 november, mer info om den hittar du här: Shoppingkväll i Montern

Foto: Stil & Ansvar

Foto: Stil & Ansvar

Har du spanat in Stil & Ansvar förut eller nu? Och har du hittat något väska att älska och längta efter lite extra?

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Stil & Ansvar men alla ord och åsikter i inlägget är mina egna. Mer om hur jag arbetar hittar du här: PR, press och samarbeten.

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.