Smyckesinpiration - FATTA och skalbaggering

Ring Tong 450 SEK, necklace FATTA, 450 SEK. Repost @amandanilssnn Den här fina bilden har jag snott/lånat från Instagram - på fotografen Amanda Nilsson. Jag tycker att den är så himla fin - och på något sätt fångar den också den känsla som jag vill åstadkomma med mina smycken. Jag vill verkligen att smyckena ska lyfta enkla klädesplagg, som här mot en svart tröja, samtidigt som de också talar ett eget språk. Vilket såklart FATTA-halsbandet gör. Jag tänker och känner mer och mer att det är lite onödigt att inte använda den plats och det utrymme som finns varje dag till att förmedla och sprida bra saker. Och kläder och accessoarer är ju perfekt för det. Det är något som vi alla bär varje dag - och att då också låta dem tala och uttrycka åsikter är både smart och praktiskt. Det är subtilt och socialt skönt - de finns där och syns som ett ställningstagande, men utan att vara högljudda och gåpåiga.

Amandas halsband hittar du här: FATTA halsband med kort kedja, 450 SEK (200 kr oavkortat till föreningen FATTA) och skalbaggeringen Tong, 450 SEK. Allt i mässing tillverkat i Bangkok, Thailand.