Slow fashion i 10 delar - skriv upp dig och häng med mig!

En bra grej med att det är svårt att planera just nu (2 dagar kvar till beräknad bebis idag, men än är det lugna gatan!) är att jag hinner göra så mycket bra grejer! Att uppdatera min mailserie Slow fashion i 10 delar har stått på min lista länge nu. Jag har verkligen så länge velat ge den lite mer kärlek som en ny layout, uppdaterade länkar och bra tips. Och så nu äntligen fanns tiden! 

Foto: Damon Hatefi

Foto: Damon Hatefi

Så om du inte har skrivit upp dig på mailprenumerationen så tycker jag verkligen att du ska göra det nu. Och har du fått utskicken tidigare är det absolut värt att signa upp sig igen - för nu är de uppdaterade med massor av mer matnyttigt:

Hoppas så du ska gilla! <3 Och om du känner någon som skulle må bra av lite inspiration och pepp får du jättegärna tipsa vidare också! Och så tänker jag att det kanske kan vara ett fint sätt att hänga lite tillsammans med dig trots att bloggen vilar lite nu?!

Kram!

PS. Jag kommer bara vara 100 % föräldraledig under april månad, och därefter börjar jag jobba 25 %. Så jag är därför superpeppad på föreläsningar, konsultuppdrag, workshops och coachningar m.m. from 1a maj! DS.