Slow fashion: #5 Material – vad är mest hållbart?

Dags för femte och sista avsnittet i första säsongen. Men jag kommer snart tillbaka igen! Till dess, hoppas du ska gilla veckans avsnitt:

Material och hållbarhet

#5 Material – vad är mest hållbart?

Om våra vanligaste textila material – vad är de egentligen gjorda av och vad är mest miljövänligt? Häng med på en rejäl crash course i materaillära – för- och nackdelar och vad just du bör välja!

Gäst: Jennie Johansson, materialnörd, till vardags miljöansvarig på Stockholm Stadsmission och som har skrivit boken ”Slow fashion” tillsammans med mig.

Lyssna nu

Podden finns att lyssna på via

eller direkt här:

Tack till avsnittets sponsor

Tack till det här avsnittets sponsorer: 
Stitch N Stones - Skapar nya produkter av befintligt material och naturmaterial samt sprider ordet om hållbar konsumtion

Chaleca - Hållbart stickat - naturmaterial, kvalitet som håller i längden, och en rättvis del till stickerskorna

Free Spirit Shaking Soul - Utryck utan avtryck för poeter, drömmare och change makers. Smycken och design med fokus på återbruk och hållbar utveckling.

För produktion och ljudmix står Beppo Ljudstudio

Vilka tankar väcker dagens avsnitt? Och vilket ämne vill du höra om i kommande poddavsnitt?Kommentera och diskutera gärna!

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget, och följ mig på bloglovin' om du inte vill missa något och vill spara inlägg till sen.